Produk

Produk

Di Mudah-OEM, kami berpengalaman luas dalam inovasi pembuatan produk berkualiti. Kami pakar dalam menghasilkan pelbagai jenis produk, dari tradisional hingga kosmetik, penjagaan peribadi, makanan serta minuman, setiap satu dibuat pada piawaian tertinggi untuk memenuhi keperluan pelanggan kami.

Di bawah setiap kategori produk, pelbagai jenis produk boleh dihasilkan dengan setiap satunya tidak sama dengan yang lain. Produk mengikut kehendak dan citarasa anda.

Produk

traditional

Tradisional

Setiap produk tradisional dirancang dengan menggunakan resepi asli, menjamin pengalaman tradisonal kepada setiap pelanggan.

OTC

Over-the Counter (Luaran)

Produk OTC kami menawarkan pelbagai keperluan kesihatan harian anda. Dari penjagaan kulit hingga rawatan ringan, setiap produk dibuat dengan bahan berkualiti, selamat dan efektif.

cosmetic

Kosmetik Penjagaan Kulit

Kecantikan bermula dari kulit yang sihat. Produk skincare kami, khusus dalam penjagaan kulit dan memberikan anda kecantikan semula jadi yang berseri. Tambahan dengan sedikit warna, kecantikan akan lebih menyerlah.

21

Kosmetik Warna

Kami menawarkan segala yang anda perlukan untuk menonjolkan kecantikan semulajadi anda. Kami hasilkan lipstick, colour palette, eye shadow, foundation, mascara dan lain-lain.

personal care

Penjagaan Peribadi

Dari keperluan harian hingga penjagaan khusus, setiap produk dirancang untuk memberikan keselesaan dan kebersihan maksimum. Untuk lelaki atau perempuan serta untuk si kecil, produk akan mengikut formulasi khusus untuk setiap sasaran pengguna

household

Barang Household

Produk pembersihan harian untuk kegunaan di dalam dan di luar rumah boleh dihasilkan. Dengan bauan yang sesuai dan pilihan botol yang cantik, ianya akan dapat menggambarkan hasil bersih itu cantik.

food drink 1

Makanan / Minuman

Bukan sekadar makanan atau minuman. Functional (berfungsi) dan Additional (tambahan), adalah jenis produk di bawah kategori ini yang kami banyak hasilkan. Untuk tahan lama pula, kaedah retort kami sediakan untuk produk yang sesuai.

11

Suplemen Kesihatan

Kuatkan tubuh dan minda dengan suplemen kesihatan kami. Diformulasi dengan bahan terbaik, suplemen kami membantu meningkatkan kesejahteraan badan anda.

Chat Dengan Kami
Hello Mudah Oem!
Boleh saya dapatkan maklumat lanjut tentang service OEM?